Wednesday, February 4, 2009

Fent Amicus !

Amicus Espiral

http://amicusespiral.ning.com

Amicus és la xarxa social de l'associació Espiral. Pretén fomentar l'ús de les tecnologies a l'educació, afavorir l'intercanvi d'experiències i idees, difondre bones pràctiques, fer créixer l'associació amb l'objectiu d'aconseguir major implicació del professorat en el treball amb tecnologies, més presència social, més reconeixement institucional i augmentar la quantitat i la qualitat dels serveis als socis.
Espiral és un col·lectiu de professors, tècnics, investigadors, estudiants i entitats, amb esperit innovador interessat en la promoció i l'aplicació de les tecnologies a l'educació i el treball col·laboratiu.Neix l'any 1989 com a grup de treball dins de l'Associació de Tècnics d'informàtica (ATI) i des de 1993 és una associació professional independent.

Els nostres objectius són:

Propiciar l'intercanvi d'opinions, experiències i informació entre els socis.
Informar sobre cursos, seminaris, congressos, beques i recursos disponibles.
Actuar com a mitjà d'actualització i promoció professional dels associats.
Proporcionar un entorn material i institucional per a la recerca i el desenvolupament de tècniques i materials educatius basats en l'aplicació de les noves tecnologies de la informació i la comunicació.
Assessorar en l'ús dels mitjans tecnològics a l'ensenyament i facilitar una formació continuada i actualitzada en aquest sentit.
Col·laborar amb altres entitats vinculades al món de l'educació i facilitar la comunicació entre els sectors professionals i educatius.
Com em puc fer Amicus d'Espiral?
Senzillament amb dues passes:
Donant-te d’alta a la xarxa http://amicusespiral.ning.com/
i inserint el logotip Amicus Espiral en un espai d’Internet d’accés públic (web, bloc, ...)
Anima't , fes Amicus !!!

No comments: